Kelkit Hürriyetspor 90+5’te Yıkıldı

Kelkit - Ekim 29, 2023 12:21 pm A A

TFF 3.lig 8.haftasında temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor , Ergene Velimeşespor’u konuk etti.Kelkit Hürriyetspor ile Ergene Velimeşespor arasında oynanan nefes kesen mücadelede maç, beklenmedik bir şekilde sonuçlandı.Kelkit ilçe stadyumunda gerçekleşen maç, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

İlk yarıda Ergene Velimeşespor, Özgen Erdem’in 49. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Ancak Kelkit Hürriyetspor, ikinci yarıda büyük bir direnç gösterdi. 61. dakikada Bedirhan Salih’in attığı golle skoru 1-1 yaptı ve taraftarları umutlandırdı.

Maçın son anlarına doğru Kelkit Hürriyetspor, bir puanla sahadan ayrılma umudunu taşıdı. Ancak, Ergene Velimeşespor İbrahim Fatih Dilek’in 90+5. dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı ve maçtan galip ayrıldı. Kelkit Hürriyetspor, son saniyelerde yediği bu golle maçtan puan alamadan ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Kelkit Hürriyetspor, puan durumunda 12. sıraya geriledi. Taraftarlar, maç sonrası üzüntülerini ve hayal kırıklıklarını dile getirirken, Ergene Velimeşespor ise galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Bu haber 252 kez okundu.
Kelkit - 12:21 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK


Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Döviz Kurlari
Veri alınamadı.
Kelkit Namaz Vakitleri
01 Mayıs 2024 Çarşamba
İmsak: 03:38
Güneş: 05:15
Öğle: 12:24
İkindi: 16:14
Akşam: 19:24
Yatsı: 20:54

Vaktin Çıkmasına:
38 dakika

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Kopyalama devredışı